מרק שיטאקי פטריות ומיסו דשנה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, ייתכן שמרק שיטאקי פטריות ומיסו יהיה מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 11 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 156 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור מזנון, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . זהו מתכון יקר למדי עבור חובבי אוכל יפני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מיסו, בצל ירוק, פטריות שיטאקי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . עם ציון של 68% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מרק בקר ופטריות לבבי , סלט קינואה חמים תרד ושיטאקי , ומרק כרישה ודביק יוקון תפוחי אדמה .
הוראות
בסיר מרק גדול על אש בינונית מוסיפים את החלקים הלבנים של בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום. מבשלים דקה אחת ומוסיפים 8 כוסות מים. שוטפים את הקומבו ומוסיפים אותו לסיר יחד עם פתיתי הבוניטו. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות - אל תתנו לו לרתוח.
מסירים את הקומבו ומניחים אותו בצד.
מוסיפים לסיר את הפטריות המיובשות והמיסו ונותנים לזה להתבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהפטריות מתייבשות ורכות.
מוסיפים את הבוק צ'וי ומבשלים עד שהוא רך, כ-10 דקות.
מוסיפים את הטופו ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת לקערות ומקשטים בחלקים הירוקים השמורים של בצל ירוק.