אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, ייתכן שמרק שיטאקי פטריות ומיסו יהיה מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 11 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 156 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור מזנון, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . זהו מתכון יקר למדי עבור חובבי אוכל יפני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מיסו, בצל ירוק, פטריות שיטאקי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . עם ציון של 68% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מרק בקר ופטריות לבבי , סלט קינואה חמים תרד ושיטאקי , ומרק כרישה ודביק יוקון תפוחי אדמה .
הוראות
1
בסיר מרק גדול על אש בינונית מוסיפים את החלקים הלבנים של בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום. מבשלים דקה אחת ומוסיפים 8 כוסות מים. שוטפים את הקומבו ומוסיפים אותו לסיר יחד עם פתיתי הבוניטו. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות - אל תתנו לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
כוס אדמה קפוא, מופשר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Kombu
1-1/4 כוס מים קרים
1-1/2 פאונד בשר חזיר מבושל לחלוטין, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
מסירים את הקומבו ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
3
מוסיפים לסיר את הפטריות המיובשות והמיסו ונותנים לזה להתבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהפטריות מתייבשות ורכות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות ג'וליאן עם שמן
מיסו
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
מוסיפים את הבוק צ'וי ומבשלים עד שהוא רך, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
5
מוסיפים את הטופו ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת לקערות ומקשטים בחלקים הירוקים השמורים של בצל ירוק.