קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות55
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שמיר ערמון

מרק שמיר ערמון
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק שמיר ערמון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מרק עוף, שאלוט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק ערמון ושומר, מרק ערמון-שומר עם תפוח-אגוז צ'אטני, ו שמיר & כיכר ערמונים עם רוטב חמוציות.

הוראות

1
קוצצים בגסות ערמונים, שומר 1/3 כוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2
לבשל שאלוט כרישה ב 2 כפות חמאה בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים יין ומבשלים עד כמעט כל הנוזל הוא התאדה, על 1 דקה. מערבבים בשומר, מרק, ערמונים (למעט לקשט), ומים, ואז מבשלים, מכוסה, 20 דקות. מערבבים חצי וחצי תערובת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
תערובת פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה, העברה לקערה (זהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). להחזיר מרק לסיר ולהביא לרתיחה, דליל עם מים אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
בעוד המרק הוא reheating, חום שנותר 4 כפות חמאה ב מחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז ערמונים שמורים sauté עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב כל הזמן, עד פריך חמאה הוא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ערמוניםערמונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים מרק עם ערמונים ומטפטף עם חמאה משחימה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)