מרק שמנת אורז בר עם הודו מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שמנת אורז בר עם הודו מעושן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, בצל ירוק, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו הודו מוקרם {או עוף! ומרק אורז בר, אורז בר מוקרם ומרק הודו {סיר איטי}, ו סלט אורז כתום-בר עם הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים גזר ו-5 המרכיבים הבאים (גזר דרך שום). סאוט 8 דקות או עד השחמה. מערבבים במרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים טורקיה ואורז; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות או עד האורז הוא רך.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
הוסף למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשרי ומלח.