מרק שמנת שן הארי
מתכון שמנת שן הארי מרק יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. אתה מקבל מרק שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם טריזי לימון, בצל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירקות שמנת שן הארי וגבינת עיזים מוקרמים, מרק שן הארי, ו מרק טלה עם שן הארי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד 1 עלה שן הארי מן החבורה; פרוסה דקה, ולהניח בצד. ממלאים תנור הולנדי גדול חצי מלא במים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הירוקים הנותרים למים רותחים; מכסים ומבשלים 2 דקות.
מניחים ירקות במעבד מזון; תהליך 30 שניות או עד חלקה.
מניחים שמן וחמאה בסיר 3 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני עד שחמאה נמסה.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד מכרז.
מפזרים קמח על תערובת בצל, ערבוב למעיל.
מוסיפים מרק ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל), ערבוב עם מקצף. מערבבים בירוק מחית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מקשטים מנות באופן שווה עם ירקות פרוסים שמורים. למעלה עם שמנת חמוצה, אם תרצה.