מרק שעועית חמאה עם Portabellas ואורז בר נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 138 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שום, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 60%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: אורז בר, שעועית חמאה וסלט גזר קלוי שום, אורז בר, שעורה ומרק כרישה (מתכון חמאה קלה), ו אורז בר וסלט שעועית.
הוראות
1
מחממים סיר גדול שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצלים, ו לטגן עד שהם מתחילים חום, על 6 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הוסף כף או שתיים של מים כדי למנוע דבק, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים את הסלרי והשום ומבשלים עוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את המים ואת שעועית חמאה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיף את כל החומרים הנותרים, להחזיר לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד שעועית ואורז בר נעשים, 45-55 דקות. במידת הצורך, מרק דק עם מים כפי שהוא בישול, על פי הטעם. ממש לפני ההגשה, על 1/2 כוס של שעועית עשוי להיות מעוך או מעורבב כדי להפוך את המרק עבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב