מרק שעועית לבנה
מרק שעועית לבנה דורש כ 5 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 349 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שעועית, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, מרק שעועית לבנה, ו שעועית לבנה ומרק חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן זית חם במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה יותר.
לגרד בצל ושום לתוך סיר איטי.
מוסיפים שעועית, צלעות חזיר, מרק, 1 כוס מים טימין ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 עד 5 שעות, עד שעועית מכרז, הוספת מים נוספים במהלך הבישול במידת הצורך.
הסר צלעות חזיר ובשר קצוץ. להחזיר בשר למרק. מתבלים במלח ופלפל, ואז מגישים.