מרק שעועית לבנה איטלקי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מרק עוף, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק שעועית לבנה איטלקי עם ירקות (Sbd), שעועית לבנה איטלקית ומרק קייל, ו מרק שעועית לבנה נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחית 1/2 כוס שעועית מנוקזת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהירקות פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
הוסף את כל שאר החומרים כולל פירה ושעועית שלמה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 10 עד 12 דקות או עד ירקות רכים.