מרק שעועית לבנה טוסקנית
מרק שעועית לבנה טוסקני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלרי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית נסו מרק שעועית לבנה טוסקנית, מרק שעועית לבנה טוסקנית, ו מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי, לבשל בייקון, בצל, סלרי, גזר ו 2 שיני שום על חום בינוני גבוה 5 דקות, ערבוב מדי פעם. להפחית חום בינוני.
מוסיפים שעועית, עלה דפנה, יין ומרק; מכסים ומבשלים 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
הסר מהחום; מגניב על 15 דקות.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה 1 דקה.
להוסיף 1 כף שום קצוץ; לבשל 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתחיל חום. מערבבים פתיתי פלפל אדום; לבשל כמה שניות. מערבבים בזיליקום; לבשל עד wilts בזיליקום.
הסר עלה דפנה מתערובת שעועית.
יוצקים תערובת לתוך מעבד מזון; כיסוי פירה. חזור לסיר; מערבבים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב.
מרק מצקת לתוך קערות מרק בודדות. מעל כל אחד עם תערובת בזיליקום.