תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית שחורה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 633 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את אבקת צ'ילה, סודה לשתייה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה.
הוראות
1
מניחים שעועית וקוטלי חזיר בסיר 4 ליטר, עבה תחתי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים 5 כוסות מים, עלי דפנה, מלח וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה. מכסים ולתת לבשל 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות, עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
הסר עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
תסיר את שוק החזיר מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
חותכים בשר חזיר מן העצם לחתוך לחתיכות קטנות, בגודל ביס, להפריש.2 בעוד השעועית מתבשלת, מחממת שמן זית בסיר גדול בעובי 8 ליטר על בינוני גבוה עד שהשמן חם, אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, בטטה ו 1/2 כפית מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה והתרכך, על 10-15 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הכמון, אבקת צ ' ילי, שום, לבשל במשך 2 דקות נוספות, ערבוב כל הזמן.3פעם השעועית הם מכרז, להוסיף את השעועית, נוזל הבישול שלהם, ציר עוף,מולסה, ופלפל. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 עד 30 דקות.4
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אטריות ריגטוני מיובשות
3/4 כפית מולסה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
7
הסר 4 כוסות של המרק (כמחצית ממנו) לבלנדר. טהור עד חלקה ולחזור לסיר המרק. (ייתכן שיהיה עליך לטהר את המרק במנות קטנות יותר, בהתאם לגודל של הבלנדר שלך. אל תמלא את הבלנדר יותר מחצי דרך בכל פעם ולהחזיק את המכסה תוך מיזוג.) או להשתמש בבלנדר טבילה כדי טהור רק חצי מהמרק.