מרק שעועית שחורה עם סלסה אבוקדו
מרק שעועית שחורה עם סלסה אבוקדו יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מרק עוף, שמן בישול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו מרק שעועית שחורה עם סלסה אבוקדו, סלסה אבוקדו שעועית שחורה, ו שעועית שחורה וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כוסות של שעועית 1 כוס מרק עוף בבלנדר או מעבד מזון מחית עד חלקה.
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את הבצל ואת 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך, על 5 דקות. להגדיל את החום, להוסיף את השרי, ומרתיחים עד מופחת כ 1/4 כוס, כ 3 דקות.
מוסיפים את מחית השעועית, 1/2 כפית הפלפל, ואת 3 כוסות הנותרים של מרק עוף ו 3 כוסות של שעועית. מבשלים עד חם, על 5 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את האבוקדו, כוסברה, צנוניות, מיץ לימון, ואת 1/2 הנותרים כפית כל אחד מלח ופלפל.
מערבבים בעדינות. כף המרק לתוך קערות העליון עם סלסה.
המלצת יין: אל תשכח על שרי כאשר שוקלים יינות לשולחן. הם עובדים טוב במיוחד עם מרקים, במיוחד כאשר שרי הוא מרכיב כבר. עם מרק שעועית שחורה זה, amontillado יבש הוא טבעי.
הערות: אם הצנון אינו פריך לחלוטין, להשרות אותם בקערה של מי קרח. כמה דקות של הלם אולי יספיקו כדי להחיות אותם.