מרק שעורה עוף עם פסטו אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק שעורה עוף עם פסטו אגוז. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 427 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, קורנית sprig, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק בטטה עם פסטו אגוז, כמעט מפורסם: חזה עוף ממולא מדליונים על כרוב ועורה אגוז ריזוטו, ו עוף צלוי עם אגוז-ארוגולה פסטו.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מוסיפים בצל, שום ופטריות למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. תניח בצד.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף.
מניחים עוף ותימין בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. מכסים עם 4 1/2 ליטרים מים קרים; מביאים לרתיחה. שומן רזה מפני השטח; להשליך.
הסר גבעולים וצלעות מרכז מן chard שוויצרי. קוצצים גס גבעולים וצלעות; עלים מילואים.
מוסיפים גבעולים, צלעות, ו-5 המרכיבים הבאים (דרך תפוח) למחבת; מביאים לרתיחה. פירס habanero עם מזלג; להוסיף פאן. מבשלים 35 דקות או עד שהעוף נעשה.
הסר עוף מעצמות; קוצצים בשר. להשליך עצמות, קורנית sprig, וhabanero. מסננים תערובת שעורה דרך מסננת מעל קערה. שמור 4 כוסות מרק לשימוש נוסף. להחזיר הנותרים 6 כוסות מרק למחבת; להביא לרתיחה. לבשל 10 דקות. החזרת תערובת עוף ושעורה למחבת; להביא לרתיחה.
מוסיפים תערובת פטריות. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים 3/4 כפית מלח ופלפל שחור.
כדי להכין פסטו, לבשל עלי סלק שוויצרי במים רותחים 2 דקות.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז.
מניחים עלים, אגוזי מלך, ושאר החומרים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.