מרק שעורה פטריות
מרק שעורה פטריות הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לך פטריות, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: שעורה ומרק פטריות, מרק פטריות שעורה, ו מרק שעורה פטריות.
הוראות
הביאו את השעורה והמים לרתיחה בסיר. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 30 דקות, או עד מכרז.
בינתיים, מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני, מערבבים את הבצל, גזר וסלרי; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 10 דקות. מערבבים פטריות, ומבשלים 5 דקות יותר.
יוצקים במרק בשר, ומביאים מרק לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, וממשיכים להתבשל 15 דקות. מערבבים בשעורה, ומתבלים במלח ופלפל לפני ההגשה.