קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות62
מגזין

מרק תירס חריף

מרק תירס חריף
מרק תירס חריף יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גרידת תפוז, חלב סויה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מדהימה. מרק תירס חריף, מרק תירס חריף, ו תירס חריף וצ'אודר סרטנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את תירס השופג והתירס הטרי בסיר גדול עם היין והמים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טריתירס טרי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום, הפלפל הצהוב, הפלפל האדום ופלפל הג ' לפנו. מבשלים ומערבבים עד שהירקות התרככו והבצל הפך שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את תערובת הפלפלים לסיר עם התירס יחד עם חלב הסויה, האורגנו וסלסת הצ ' יפוטלה. מחזירים את המרק לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים ללא כיסוי במשך 10 דקות. ממיסים את עמילן התירס ב 1/3 כוס מים צוננים, ומערבבים למרק המבעבע יחד עם הדבש, רוטב הסויה, גרידת התפוז ואבקת השום. מבשלים עוד 10 דקות כדי לעבות את המרק, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
גרידה כתומהגרידה כתומה
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
סוימילקסוימילק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
Dientes De AjoDientes De Ajo
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסירים מהאש ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל סדוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג

חמין תירס עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.