מרק תירס חריף יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גרידת תפוז, חלב סויה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מדהימה. מרק תירס חריף, מרק תירס חריף, ו תירס חריף וצ'אודר סרטנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את תירס השופג והתירס הטרי בסיר גדול עם היין והמים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום, הפלפל הצהוב, הפלפל האדום ופלפל הג ' לפנו. מבשלים ומערבבים עד שהירקות התרככו והבצל הפך שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את תערובת הפלפלים לסיר עם התירס יחד עם חלב הסויה, האורגנו וסלסת הצ ' יפוטלה. מחזירים את המרק לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים ללא כיסוי במשך 10 דקות. ממיסים את עמילן התירס ב 1/3 כוס מים צוננים, ומערבבים למרק המבעבע יחד עם הדבש, רוטב הסויה, גרידת התפוז ואבקת השום. מבשלים עוד 10 דקות כדי לעבות את המרק, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
חמין תירס עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.