מרק תירס מוקרם
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק תירס מוקרם, מרק תירס מוקרם, ו מרק תירס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק 4 ליטר, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד חום ופריך, על 5 דקות.
יוצקים את כל אבל 2 כף. שמן.
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, תירס, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים לשלב.
מפזרים קמח על תערובת ומערבבים עד מעובה וריחני, כ 3 דקות.
לאט לאט לשפוך מרק, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
הוסף עלה דפנה; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, 25 דקות.
הסר עלה דפנה ומערבבים במחצית וחצי. לבשל עד שהתחממתי.
מרכיבים
62 כפות חמאה מומסת
בייקון, חתוך לחתיכות 1 אינץ1
שלם לציפוי חזיר2ביון
סלרי, קצוץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה454פלפל האבנרו
גרעיני תירס קפואים, מופשרים1אוראו ממולאים כפולים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חצי-חצי1( חצילים)
בצל, קצוץ1( חצילים)
פלפל אדום, זרע וקצוץ31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות8קצת קישואים קצוצים
מלח ופלפל