פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פעמיים אפוי תפוחי אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 315 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, בזיליקום, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף את תפוחי האדמה. להתייבש עם מגבות נייר.
אופים תפוחי אדמה במשך 45 דקות.
הסר מהתנור ומניח על קרש חיתוך.
בואו מגניב במשך 30 דקות. פורסים כל תפוח אדמה לאורכו, חותכים את הרבעון העליון. לגרוף את עיסת כדי ליצור את הסירה.
שים את עיסת לתוך קערה גדולה ולהוסיף שמנת חמוצה, בצל ירוק, בזיליקום, עגבניות ורוזמרין.
מערבבים יחד עד שיש לך מרקם חלק. ממלאים כל תפוח אדמה במילוי.
מפזרים גבינת צ ' דר ופטרוזיליה.
מניחים ברביקיו מכוסה ומבשלים עוד 15 דקות.
הסר עם מלקחיים ברביקיו למגש הגשה ומגישים חם.