תפוחי אדמה אפויים פעמיים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, חלב, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לשטוף את תפוחי האדמה ולנקב אותם במזלג. לשפשף את תפוחי האדמה עם שמן זית ולמקם אותם על מחבת ג ' לירול או גיליון עוגיות גדול עם שפה.
אופים את תפוחי האדמה במשך 45 דקות עד שעה, או עד הסוף.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור וחותכים אותם לחצי לאורכו. תניח בצד. להפחית את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות F.
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את בשר תפוחי האדמה לתוך קערת ערבוב חשמלית גדולה.
מוסיפים את החלב, החמאה, שמנת חמוצה, גבינה, מלח שום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים עד שמנת. מחלקים את התערובת באופן שווה וכפית אותו בחזרה לתוך קליפות תפוחי האדמה. החזירו את תפוחי האדמה לתנור למשך 15 דקות.
הסר מהתנור ומקשט עם בייקון ובצל ירוק.