מרק תירס מוקרם סיני
מרק תירס מוקרם סיני הוא מתכון סיני המגיש 6. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. . גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, מלח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק ירקות תירס שמנת, איך לעשות מרק ירקות תירס שמנת, מרק תירס סיני, ו מרק סלרי סיני שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד עם שרי, מלח, וחלבוני ביצה בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים תירס בסגנון שמנת, ומערבבים היטב כדי לערבב.
מחממים ווק או מחבת גדולה עד בינוני גבוה.
מוסיפים מרק עוף ורוטב סויה, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים תערובת עוף, וחוזרים לרתיחה. להפחית חום. מבשלים במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה.
בכוס, לערבב יחד מים קורנפלור עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קורנפלור למרק רותח, מערבבים כל הזמן. מבשלים 2 דקות נוספות; המרק יעבה מעט. קותלי חזיר מבושלים מתפוררים על מנות בודדות.