מרק תירס קלוי עם צ'וריס מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם צ'וריסו, בצל, תירס אוזניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו תירס בגריל, בצל וגבינת עיזים כוסברה מוקצפת קסדילה, קסדילה עם גבינת עיזים, אספרגוס, פטריות וסלסת עגבניות צלויה, ו צ'וריסו-גבינת צ' וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מגרדים את הגרעינים מכל אוזן תירס בעזרת סכין חדה. בסיר גדול על אש בינונית מחממים את החמאה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים. מעלים את האש לגובה, מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את התירס והזיעה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את התערובת, בקבוצות, לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים את התערובת לתבנית ומחממים על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את השמנת ומבשלים, עד חם, על 1 דקה. מחלקים בין 8 קערות ומקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
במחבת על אש בינונית - גבוהה מבשלים את הצ ' וריסו במשך 10 עד 12 דקות. מקלפים ופורסים דק. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים 4 טורטיות על תבנית אפייה לא משומנת. מחלקים את הגבינות, הצ ' וריסו והכוסברה בין 4 הטורטיות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ערמו ליצירת שתי 2 טורטיות שכבות ומעליהן 2 הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים 8 עד 12 דקות עד להזהבה וגבינה נמסה. פורסים לשישים ומגישים לצד המרק.