מרק תפוחי אדמה-כרישה
מרק תפוחי אדמה-כרישה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא בייקון, שמן זית, זהב יוקון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה, תירס וכרישה, ו בייקון, תפוחי אדמה, כרישה ומרק סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
הוסף כרישה; לבשל 15 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות (לא חום). תניח בצד.
מערבבים מרק, תפוחי אדמה, וכרובית במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך. מגניב 10 דקות; מערבבים בחלב.
מניחים שליש תערובת תפוחי אדמה בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת תפוחי אדמה מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל פעמיים עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
להחזיר תערובת תפוחי אדמה מחית למחבת; מערבבים כרישה, פלפל, מלח ותירס. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים בייקון מתפורר ממש לפני ההגשה.