מרק תפוחי אדמה לפת
מתכון לפת מרק תפוחי אדמה ניתן להכין בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתאבן זה יש 279 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ציר עוף, אגוז מוסקט, לפת צעירה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לפת משי ומרק תפוחי אדמה, קרם של לפת, מרק תפוחי אדמה וכרישה, ו לפת וקציצות תפוחי אדמה.
הוראות
לטגן את הבצל בחמאה: בסיר גדול, כבד, עבה, להמיס את החמאה על חום בינוני עד שהוא קצף. כאשר קצף החמאה שוכך, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את לפת פרוסה ותפוחי אדמה ומערבבים מעיל עם החמאה.
מוסיפים 2 כפיות מלח, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד לפת ותפוחי אדמה רכים, על 20 דקות.
מוסיף את ציר העוף ולהגדיל את החום להביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית עד הלפת ותפוחי האדמה הם מאוד רך, על 10 דקות.
פירה המרק: עבודה בקבוצות, פירה המרק בבלנדר עד חלקה לחלוטין. החזירו את המרק לסיר והתבשלו במלח ואגוז מוסקט מגורד טרי. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות ומקשטים עם הפטרוזיליה לפני ההגשה.