מרק תפוחי אדמה מתוקים איטי בישול ומרק עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי בטטה ומרק עדשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 237 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. לך לחנות ותביא גזר, סלרי, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לבישול איטי בטטה, עדשים, ומרק נקניק עוף עם תבלינים פשטידת דלעת, בישול איטי קארי בטטה ותבשיל עדשים, ו מרק צ'ארד, עדשים ותפוחי אדמה סירים איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את בטטה, גזר, סלרי, כרישה, עדשים, זנגביל, 3/4 כפית אבקת קארי ו 1 כפית מלח בבישול איטי 4-6 ליטר.
מוסיפים 6 כוסות מים ומערבבים, ואז מכסים ומבשלים על נמוך, ללא הפרעה, 8 שעות.
מערבבים את המרק במרץ עם מקציף כדי להפוך פירה מחוספס. רזה עם מים חמים, אם תרצה.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום ואת הנותרים 1/4 אבקת קארי לבשל עד אבקת קארי קלוי מעט, על 1 דקה. מערבבים את תערובת הקארי לתוך המרק ומוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה ומלח לפי הטעם.