מרק תפוחי אדמה שום צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה שום קלוי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: שום צלוי ומרק תפוחי אדמה, שום צלוי-מרק תפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה שום צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה במחבת צלייה רדודה טפטוף עם 1 כף שמן זית.
מפזרים פלפל; מערבבים למעיל.
אופים במשך 25 דקות, או עד תפוחי אדמה משחימים. שמור 1 כוס תפוחי אדמה קלויים.
ב 3 ליטר סיר חום שנותר שמן; בצל מטגן במשך 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ושום ומערבבים במרק ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 20 דקות.
כפית חצי תערובת מרק לתוך בלנדר; להתמזג עד כמעט חלקה. חזור עם התערובת הנותרת; להחזיר את כל לסיר. מערבבים בחלב ומתבלים במלח לפי הטעם. מצקת לתוך קערות העליון עם תפוחי אדמה קלויים שמורות.