מרק תפוחי אדמה-שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה שומר. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לך חלב רזה, כרישה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק תפוחי אדמה שומר, שומר שמנת ומרק תפוחי אדמה, ו מרק כרישה, תפוחי אדמה ושומר עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צמרות ירוק כהה של כרישה ולשים בסיר גדול יחד עם הגבעולים שומר ובריכות; להוסיף 8 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים 20 דקות.
בינתיים, חצי את הכרישה הנותרים לאורך, ואז דק לחתוך ולשטוף.
שים את הגזר וחצי כל אחד כרישה פרוס ושומר קצוץ על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. מתבלים במלח ופלפל, מעיל עם ספריי בישול וזורקים. צלוי עד לזהב, בערך 25 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה בתנור הולנדי או סיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרישה הנותרים ושומר ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת 2 כוסות של מרק מוכן. מכסים ומבשלים עד למכרז, 15 דקות.
מוסיפים 4 מרק כוסות יותר ואת החלב; מביאים לרתיחה. עבודה בקבוצות, להעביר לבלנדר ומחית; העונה עם מלח ופלפל.
מצקת את המרק לקערות; העליון עם ירקות קלויים ועשבי תיבול קצוצים.
מורחים את הריקוטה על הלחם הקלוי ומתבלים בפלפל; מגישים עם המרק.