מרק תרד, כבש ואורזו
מרק תרד, טלה ואורזו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זמין בשווקים, עלה דפנה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק תרד Stracciatella עם Orzo, מרק תרד ולימון עם אורזו, ו מרק תרד ולימון עם אורזו.
הוראות
מביאים מים ומרק עוף להרתיח בסיר גדול כבד או תנור הולנדי על חום גבוה.
מוסיפים שנקי כבש, גזר, בצל קצוץ, סלרי ועלה דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד כבש הוא רך, על 1 שעה 20 דקות.
להעביר כבש לצלחת וקריר מעט.
להסיר בשר מעצם ולחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. מסננים בישול נוזלי ושמורה.
באותו סיר, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל פרוס ו sauté עד במכרז, על 6 דקות.
מוסיפים נוזל בישול שמור, בשר טלה ואורזו. מבשלים מרק על חום בינוני עד אורזו הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 20 דקות.
מוסיפים תרד למרק ומבשלים עד נבול, על 2 דקות. מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (מרק יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו מרק להרתיח לפני ההגשה. מרק מצקת לתוך קערות.
מגישים, עובר גבינת פרמזן מגוררת בנפרד.