מרשמלו אשכוליות ורודות
מרשמלו אשכוליות ורודות עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא יספק כ 64 מנות. אם יש לכם צבע מאכל, סירופ תירס, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, ורוד מנטה מערבולת מרשמלו, ו פאי אשכוליות ורוד (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם שמן צמחי. באמצעות מסננת קטנה, בסדר רשת, אבק המחבת בנדיבות עם הסוכר ' ממתקים, לדפוק את כל עודף.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהאשכולית ברצועות ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה קטנה כדי להסיר כל מרית לבנה מן החלק התחתון של ההתלהבות. שמור את האשכולית. קוצצים דק את ההתלהבות ואז מעבירים לקערה של מעבד מזון ומוסיפים את הסוכר המגורען. תהליך עד גרידה הוא הקרקע דק, 1 עד 2 דקות.
לסחוט ולסנן מספיק מיץ מהאשכולית כדי למדוד 1/2 כוס ולהעביר לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מוסיפים 2 כפות מים, ואז מפזרים ג 'לטין לתוך הקערה ומערבבים בקצרה כדי לוודא שכל הג' לטין נמצא במגע עם מיץ אשכוליות ומים.
תן להתרכך בזמן שאתה עושה את סירופ הסוכר.
בסיר כבד 3-4 ליטר, לשלב את תערובת zest-סוכר עם סירופ תירס, מלח, ו 1/2 כוס מים.
מניחים על חום מתון ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. שים מדחום ממתקים לסירופ הסוכר הרותח ולהמשיך רותחים (התערובת עשויה קצף למעלה, כך להפוך את החום מעט במידת הצורך), מבלי לערבב, עד המדחום רושם 116° (שלב כדור רך).
הסר מהחום ולתת לעמוד בקצרה לתת בועות להתפוגג מעט.
עם המיקסר במהירות נמוכה, יוצקים את סירופ סוכר חם לתוך ג ' לטין מרכך בזרם דק במורד הצד של הקערה. בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ומכה עד המרשמלו הוא עבה מאוד ויוצר סרט עבה כאשר המתיחה הוא הרים, על 5 דקות. מקציפים בצבעי מאכל, מוסיפים עוד לצבע ורוד כהה.
לגרד את המרשמלו לתוך מחבת מוכן (זה יהיה דביק מאוד) ולהשתמש קצות אצבעות רטובות כדי להפיץ אותו באופן שווה להחליק את החלק העליון.
הניחו לעמידה, נחשפו בטמפרטורת החדר, עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות את המרשמלו מצדי המחבת בקצות אצבעותיכם, לפחות 4 שעות או בן לילה.
אבק קרש חיתוך עם סוכר ' ממתקים. השתמש במרית גומי כדי למשוך את הצדדים של המרשמלו מקצה המחבת (השתמש במרית כדי לשחרר את המרשמלו מתחתית המחבת במידת הצורך) ולהתהפך על קרש החיתוך. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מברשת סכין ארוכה ודקה או סכין שף עם שמן צמחי ואבק עם סוכר ממתקים כדי למנוע דבק; להמשיך לאבק את הסכין לפי הצורך.
חותכים לאורכו ל 8 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לשמונים, כדי ליצור סך של 64 ריבועים. (עבור מרשמלו גדול יותר, לחתוך לאורכו לתוך 6 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לתוך שישיות, כדי ליצור סך של 36 ריבועים. מרשמלו מעיל, אחד בכל פעם, בסוכר של ממתקים, באמצעות מברשת מאפה כדי לצחצח את כל עודף. לעשות קדימה: מרשמלו יכול להיות מאוחסן, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב, במשך 1 חודש.