מרשמלו מייפל בייקון
מרשמלו מייפל-בייקון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 24 . אם יש לך אבקת ג'לטין, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו S ' mores של מקס ואלי זוסמן עם מרשמלו מייפל-בורבון, מייפל בייקון Cornbread Cupcakes עם ציפוי מייפל מקושט עם בייקון, ו בייקון נוטלה בראוני נושך W / מייפל קינמון בייקון זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל קל של תבנית אפייה 8 על 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא יחד את הג ' לטין ומים קרים בקערה קטנה.
תן לזה להתרכך במשך 5 דקות.
מערבבים יחד את הסוכר, סירופ מייפל, סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בינוני. מביאים אותו לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא פוגע 240 ° F. להיות מוכן להוריד את החום לפי הצורך-סירופ זה אוהב בועה למעלה. מיקרוגל ג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות.
יוצקים אותו לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. הגדר את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל.
כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 3 דקות נוספות.
מוסיף את הקינמון, להגדיל את המהירות הגבוהה ביותר, והכה במשך 1 דקה יותר. מקפלים במהירות את חתיכות הבייקון.
יוצקים את המרשמלו למחבת מוכנה. סינון ציפוי מעל.
תן לו להגדיר במשך 6 שעות במקום קריר ויבש. השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת. הפוך את הלוח על משטח עבודה.
חותכים אותו לחתיכות ולאבק אותם עם ציפוי יותר.
הודפס שוב באישור מ "טירוף המרשמלו"! מאת שונה סבר, © 2012 Quirk Books
שונה סבר כותבת את הבלוג הפופולרי של אפייה חתיכת עוגה והוא מארח וכתב עבור טלוויזיה הקשורה למזון. היא גם רצה
מאפייה, קייטרינג קינוחים בסן פרנסיסקו, שם היא גרה עם בעלה ובתה.