מרתיחים וקלחת מרק בועה
רתיחה וקדרת מרק בועה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, סקווש האברד, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרתיחים וקלחת מרק בועה, מרתיחים וקלחת מרק בועה, ו מטבל קדרה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת של 8 עד 10 ליטר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים נקניקיות למחבת ונשברים לחתיכות בגודל ביס. מערבבים בחומה עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים בצל, פלפל אדום ושום; לטגן מעל חום גבוה עד הבצל רך, על 5 דקות. מערבבים אבקת צ ' ילי, זרעי כמון ואורגנו.
מוסיפים מרק, מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים דלעת למרק. חזור לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים דלעת למרק. חזור לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג, כ 15 דקות, ערבוב occassionally.
הוסף hominy ואפונה, נפרד במידת הצורך. מביאים מרק לרתיחה על חום גבוה ומרתיחים כ 3 דקות.
יוצקים מרק לתוך טורין ומצקת לתוך ספלים או קערות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.