משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק
צריך ללא גלוטן ורוטב טבעוני? משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 430 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חומץ יין אורז, מלח, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו משולשי טופו ברוטב בצל חריף, טופו צונן עם בצל ירוק ורוטב סויה, ו משולשי טופו טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס את לרוחב טופו ללוחות 1/ 2 אינץ scant, ולאחר מכן לחתוך כל לוח למשולשים 2. כתם עם מגבות נייר.
מחממים מחבת יצוקה גדולה או לא דביקה ומוסיפים את השמן. כאשר חם, להוסיף את טופו ומטגנים מעל חום בינוני גבוה עד הזהב. תסתובב ותבשל בצד השני.
בינתיים, לשלב את כל החומרים לרוטב במעבד מזון קטן מחית עד חלקה. טעם למלח ולהוסיף קצת תוספת, במידת הצורך.
כאשר טופו נעשה, יוצקים במחצית הרוטב ומבשלים עד מבעבע מופחת חלקית.
לכבות את החום, לפזר את הבצל הירוק ושומשום על גבי, ולהביא לשולחן.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מזה לא יכול להיות טופו! מאת דבורה מדיסון. © 2000 By Deborah Madison. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון עבור כולם ודרך המלוחה כל אחד מהם זכו בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.