משולשי צב קרמל מלוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת מלוח משולשי צב קרמל לנסות. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך מים, ביצה, מלח גס כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלידות צב קרמל מלוחות, עוגיות צב קרמל מלוחות, ו ברי צב קרמל מלוח # chocolateparty (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 9 x 13 אינץ ' מחבת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת עוגיות, חמאה, מים וביצה עד לצורת בצק רכה. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך מחבת מוכנה, מפזרים 1/3 גביע פקאן.
אופים 11 עד 15 דקות או עד להגדיר במרכז וקצוות רק להתחיל למשוך מן הצדדים של מחבת. להפריש להתקרר.
בינתיים, בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך, חמאה להמס, קרמל ושמנת, ערבוב לעתים קרובות עד התערובת חלקה.
הסר מהחום. מערבבים וניל 1/8 כפית מלח.
מורחים קרמל באופן שווה על בסיס עוגיות ומפזרים פקאנים הנותרים. מגניב לגמרי.
מפזרים העליון של קרמל עם מלח נוסף ממש לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך 4 שורות על ידי 6 שורות לחתוך כל ריבוע באלכסון למשולשים. לאחסן במקרר; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.