קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות11
ציון בריאות1
מגזין

משכר וריחני: יין מחושל לחגים

משכר וריחני: יין מחושל לחגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל משכר וריחני: יין מחושל לחגים. והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו זרעי אניס, מקלות קינמון, סוכר קנה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש, בשר מבושל עם יין ארומטי, ו יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud} (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ריבוע של cheesecloth על 12 אינץ ' מרובע. מסדרים את התבלינים במרכז הכיכר, וקושרים אותו לצרור עם חוט בישול כותנה 100%.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
שים את זה בסיר לא מגיב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
יוצקים את היין, סיידר וברנדי לתוך הסיר, ומערבבים בדבש או בסוכר. חותכים תפוז אחד בסיבובים, ושחרר אותו לתוך הסיר. לזרוק את עלי המפרץ.חם על אש נמוכה לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד, דואג לא לאפשר את היין לרתוח שמא אתה מבשל את האלכוהול. חותכים את התפוז הנותר לתוך פלחי דבר. מצקת את היין מחומם לתוך ספלים, להחליק פרוסת תפוז לתוך הספל, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אלכוהולאלכוהול
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף