צריך קינוח צמחוני? משמש, שקדים וטארט חמאה חום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: משמש, שקדים וטארט חמאה חום, משמש, עוגת חמאה חומה שקדים, ו עוגת שקדים משמש.
הוראות
1
הפוך את קליפת טארט: במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את מי הקרח ואת תמצית הוניל ואת הדופק רק עד שהבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את הבצק למשטח עבודה מקורנת קלות; לשטח אותו לדיסק. לעטוף את הדיסק פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים התנור ל 35
6
על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק לסיבוב 15 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את הסיבוב למחבת טארט מחורץ 12 אינץ ' עם תחתית נשלפת; בעדינות ללחוץ אותו על החלק התחתון ומעלה בצד. חתוך כל עודף. מקררים את הקליפה טארט לפחות 20 דקות, עד המשרד.
8
קו פגז טארט עם רדיד וממלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים במשך כ 50 דקות, עד הקליפה מתחילה חום סביב הקצוות.
10
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך כ 25 דקות יותר, עד הקליפה מבושלת דרך.
11
העברה למתלה ולתת מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-32
1
מורחים את השקדים החתוכים על תבנית אפייה גדולה. טוסט בתנור במשך כ 6 דקות, עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב.
3
בינתיים, בסיר שאינו מגיב בינוני, להביא את היין לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את משמשים, מכסים ומבשלים על אש מתונה עד מנופח, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהחום.
6
במחבת קטנה, לבשל את החמאה עם זרעי שעועית וניל על חום מתון עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
במעבד מזון, דופק את השקדים הקלויים עם הסוכר, הקמח והמלח של המאפים עד לטחון דק.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את הביצים והדופק עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את החמאה השחומה ואת תמצית שקדים ודופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים את משמשים ולייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים את מילוי השקדים לתוך קליפת הטארט. נסטלי את משמשים לתוך המילוי במעגלים קונצנטריים.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים את הטארט במשך כ 50 דקות, עד המילוי הוא חום זהוב להגדיר.
13
העברה למתלה כדי מגניב.
14
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר, מגונדר עם קצפת ממותק.