קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות9
ציון בריאות3
מגזין

מתאבן סרטן ארטישוק

מתאבן סרטן ארטישוק
מתאבן סרטן ארטישוק יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. למנה זו יש 118 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתאים ל-9 ומחירו 1 מנות.31 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חומץ, שן שום, חומץ יין אדום ובזיליקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מתאבן מישהו? מטבל ארטישוק וסרטנים , מתאבן סרטנים ופיצה סרטנים מתאבן .

הוראות

1
בצנצנת עם מכסה הדוק מערבבים את השמן, החרדל, החומצים, השום, הבזיליקום, אבקת הבצל, רוטב הפלפל החריף, המלח והפלפל; נער היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2
בקערה גדולה מערבבים את הארטישוק, הסרטן והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף רוטב; לזרוק למעיל. מקררים עד להגשה.
4
מגישים עם לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. The Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-37 דולר לבקבוק.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
ניחוחות של תפוח מוזהב, אפרסק לבן ונקטרינה מודגשות עם נוגט, טל דבש וסוכר חום. טעמים של אפרסק, תפוח וקרם ברולה מתמזגים עם רמזים של חמאה, קרמל, קרום פאי חם ותפוח אפוי.