מתאבן קרוסטיני עם שלוש גבינות
מתאבן קרוסטיני גבינה שלוש עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מתאבן קל: אגס & קרוסטיני גבינה כחולה, ממרח תאנים וגבינה קרוסטיני מתאבן + קורין בגידה, ו Oyster Cheese Appetizer Log (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור 5 עד 6 אינץ ' מאלמנט broiler. מחממים את broiler גבוה. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
בקערה קטנה בעדינות לזרוק את העגבניות, שאלוט, 1/2 כף שמן זית וחומץ יחד.
מורחים את התערובת על תבנית האפייה מוכנה. הגדר את תבנית האפייה על מדף תחת אלמנט broiler. לצלות עד העגבניות מתחילות להראות כמה כתמים שחורים, על 4 דקות עם דלת תנור סגורה. הפעל את התערובת, באמצעות מרית, ו broil 3 דקות יותר עם דלת התנור סגורה.
מוציאים מהתנור ומעבירים את התערובת בכפית מחוררת לקערה קטנה; מניחים את הקערה בצד עד הצורך. שמור על חום broiler על גבוה.
בעוד העגבניות צלות, לשלב את ricotta, גבינה כחולה, פסטו, 1/2 כפית מלח, מיץ לימון וקליפת לימון בקערה בינונית.
מסדרים את פרוסות באגט על תבנית אפייה גדולה ומברשת עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
שים את תבנית האפייה על המדף מתחת לאלמנט broiler ו broil עד הזהב, על 1 דקה בערך לכל צד, צופה בזהירות.
כדי להרכיב, העונה תערובת עגבניות עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בזיליקום.
מורחים חלק מתערובת הריקוטה על כל קרוסטיני. למעלה עם תערובת עגבניות / בצל, ואז מפזרים גבינה מגורסת, מחלק את כל החומרים באופן שווה בין הפרוסות.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.