מתאבנים פקאן פטריות ללא גלוטן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מתאבנים קלים ללא גלוטן: פפרוני ועוד, מתאבנים קנולי ללא גלוטן מלוחים, ו ללא גלוטן אסיה ג'ינג'ר קציצה מתאבנים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך.
במחבת, לערבב תערובת פטריות, גבינה, פקאן ותרד; להפיץ באופן שווה. בקערה בינונית, מערבבים את כל שאר החומרים עם מקצף או מזלג עד מעורבב.
אופים 25 עד 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 30 דקות לפני ההגשה.