מתוק עוגיות סוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מתוק עוגיות סוכר. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 748 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, סוכר מגורען, סוכר מלטש ורוד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות מתוקות, עוגיות סנדוויץ ' מתוקות, ו עוגיות מתוקות קלועות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה, סוכר מגורען ווניל במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
להוסיף ביצה, מכות עד מעורבב.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה, מכים רק עד מעורבב.
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים; לשטח כל חלק לדיסק. כיסוי וצינה 10 דקות.
מניחים דיסק בצק 1 על משטח משוריין בכבדות, לגלגל לעובי 1/8 אינץ'.
חתוך עם חותך בצורת לב 3 אינץ'.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה משומנת קלות. חזור על הנוהל עם דיסק הבצק שנותר.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות משחימים קלות.
בואו להתקרר על גיליונות אפייה 5 דקות; להעביר מתלים תיל, ולתת מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
להקציף יחד אבקת מרנג ו 2 כף. מים.
מברשת עוגיות עם תערובת, או לטבול עוגיות בתערובת, ומפזרים סוכר מלטש.
חותכים בצק מגולגל עם 4 1/2 אינץ ' חותך בצורת לב.
אופים ב 350 במשך 15 עד 17 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. בערך 12.
חותכים בצק מגולגל עם חותך בצורת לב 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 8 עד 11 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. בערך 20 תריסר.