קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות26
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתלה טלה עם פסטו נענע-בזיליקום

מתלה טלה עם פסטו נענע-בזיליקום
כבש טלה עם פסטו בזיליקום מנטה נטול גלוטן, וקטוגני תוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 272 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 116 אוהדים. אם יש לכם אגוזי מלך, מלח, עלי נענע קלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. מתכונים דומים: מתלה טלה עם פסטו נענע-בזיליקום, מתלה טלה צלוי עם פסטו נענע, ו מתלה טלה בגריל עם פסטו בזיליקום פיסטוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הנענע, הבזיליקום, האגוזים, הגבינה, מיץ הלימון, השום, 3/4 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל במעבד מזון עד לקצוץ דק של עשבי התיבול. כשהמכונה פועלת, מערבבים בהדרגה 1/3 כוס שמן עד שהתערובת חלקה וקרמית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גבינהגבינה
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
עשבי תיבולעשבי תיבול
מנטהמנטה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים בנדיבות את מדפי הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
5
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גריל או במחבת גדולה וכבדה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
6
מניחים 1 מתלה טלה במחבת ומבשלים רק עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מעבירים את מתלה הטלה בצד הבשר כלפי מעלה על תבנית אפייה גדולה וכבדה. חזור על הפעולה עם 2 מתלי הטלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
צולים את הטלה בתנור עד לבישול עד לקבלת הרצוי, כ -20 דקות לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
העבירו את מדפי הטלה למשטח עבודה. מניחים בצד למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
10
חותכים את הטלה בין העצמות לצלעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
11
מורחים את הפסטו על 1 צד חתוך של כל קוצץ. מסדרים את הצלעות, הפסטו כלפי מעלה, על צלחות או מגש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פסטופסטו
12
לעשות-קדימה טיפ: מדפי פסטו וכבש עשויים להיות מוכנים עד לנקודה זו 1 יום קדימה. מכסים את הפסטו והכבש בנפרד ומקררים. אפשר זמן נוסף לצליית הטלה המצונן.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
כבשכבש
13
לחלופין, ניתן לפרוס את מדפי הטלה ואז לצלות לפני ההגשה. לצלות את הטלה: השתמש ב -18 עד 24 צלעות צלעות טלה בודדות בשריות (בערך 2 1/2 אונקיות כל אחת, מ -3 מתלים של כבש). מחממים את הברוילר. מסדרים את צלעות הטלה בשכבה אחת מעל 2 ניירות אפייה כבדים. מברישים קלות את צלעות הטלה בשמן ומפזרים מלח ופלפל. בצפייה מקרוב, צולים את צלעות הטלה 3 אינץ ' ממקור החום עד לבישול עד לביצוע הרצוי, כ -3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות כבשצלעות כבש
צלעות כבשצלעות כבש
צלעות כבשצלעות כבש
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מורחים את הפסטו על הצלעות. מסדרים את צלעות הפסטו כלפי מעלה על צלחות או מגש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פסטופסטו
15
יין מומלץ #1: בורולי בארולו 1998
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
16
אזור / מוצא: ברולו, פיימונטה
17
ענבים / זנים: נביולו
מרכיבים שתצטרך
NebbioloNebbiolo
ענביםענבים
18
יין מומלץ מס '2: אביניונסי וינו נובילה ד 'מונטפולצ' יאנו 2001
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
19
אזור / מוצא: מונטפולצ ' יאנו, טוסקנה
מרכיבים שתצטרך
MontepulcianoMontepulciano
20
ענבים/זנים: סנג 'ובזה (פרוגנולו גוי-שיבוט מקומי של סנג' ובזה)
מרכיבים שתצטרך
סנג ' ובזהסנג ' ובזה
ענביםענבים