מתלה טלה עם פסטו נענע-בזיליקום
כבש טלה עם פסטו בזיליקום מנטה נטול גלוטן, וקטוגני תוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 272 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 116 אוהדים. אם יש לכם אגוזי מלך, מלח, עלי נענע קלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. מתכונים דומים: מתלה טלה עם פסטו נענע-בזיליקום, מתלה טלה צלוי עם פסטו נענע, ו מתלה טלה בגריל עם פסטו בזיליקום פיסטוק.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הנענע, הבזיליקום, האגוזים, הגבינה, מיץ הלימון, השום, 3/4 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל במעבד מזון עד לקצוץ דק של עשבי התיבול. כשהמכונה פועלת, מערבבים בהדרגה 1/3 כוס שמן עד שהתערובת חלקה וקרמית.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מפזרים בנדיבות את מדפי הטלה במלח ופלפל.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גריל או במחבת גדולה וכבדה על אש גבוהה.
מניחים 1 מתלה טלה במחבת ומבשלים רק עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את מתלה הטלה בצד הבשר כלפי מעלה על תבנית אפייה גדולה וכבדה. חזור על הפעולה עם 2 מתלי הטלה הנותרים.
צולים את הטלה בתנור עד לבישול עד לקבלת הרצוי, כ -20 דקות לבינוני-נדיר.
העבירו את מדפי הטלה למשטח עבודה. מניחים בצד למשך 10 דקות.
חותכים את הטלה בין העצמות לצלעות בודדות.
מורחים את הפסטו על 1 צד חתוך של כל קוצץ. מסדרים את הצלעות, הפסטו כלפי מעלה, על צלחות או מגש, ומגישים.
לעשות-קדימה טיפ: מדפי פסטו וכבש עשויים להיות מוכנים עד לנקודה זו 1 יום קדימה. מכסים את הפסטו והכבש בנפרד ומקררים. אפשר זמן נוסף לצליית הטלה המצונן.
לחלופין, ניתן לפרוס את מדפי הטלה ואז לצלות לפני ההגשה. לצלות את הטלה: השתמש ב -18 עד 24 צלעות צלעות טלה בודדות בשריות (בערך 2 1/2 אונקיות כל אחת, מ -3 מתלים של כבש). מחממים את הברוילר. מסדרים את צלעות הטלה בשכבה אחת מעל 2 ניירות אפייה כבדים. מברישים קלות את צלעות הטלה בשמן ומפזרים מלח ופלפל. בצפייה מקרוב, צולים את צלעות הטלה 3 אינץ ' ממקור החום עד לבישול עד לביצוע הרצוי, כ -3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מורחים את הפסטו על הצלעות. מסדרים את צלעות הפסטו כלפי מעלה על צלחות או מגש, ומגישים.
יין מומלץ #1: בורולי בארולו 1998
אזור / מוצא: ברולו, פיימונטה
יין מומלץ מס '2: אביניונסי וינו נובילה ד 'מונטפולצ' יאנו 2001
אזור / מוצא: מונטפולצ ' יאנו, טוסקנה
ענבים/זנים: סנג 'ובזה (פרוגנולו גוי-שיבוט מקומי של סנג' ובזה)