קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מתלה כבש מצופה מנטה

מתלה כבש מצופה מנטה
אם יש לך שמן זית כתית נוספת, פלפל קאיין, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. . מתכונים דומים: מתלה טלה מצופה בעשב עם רוטב לימון-טחינה ואורז מנטה, מתלה כבש מצופה, ו מתלה אגוזי לוז מצופה כבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מבשלים עלי נענע בסיר של מים רותחים במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברת עלי נענע לקערה של מי קרח; להשרות במשך 30 שניות, לנקז ולסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים מנטה בלאנש עם שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון או בבלנדר. להתמזג במשך 20 עד 30 שניות עד בסדר ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להעביר תערובת מנטה לקערה גדולה; מערבבים בגבינת פרמזן-רג ' יאנו, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שלב 1/4 חרדל דיז ' ון כוס 2 כפיות דבש בקערה קטנה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, 2 כפיות דבש, 1 כפית חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל שחור בצנצנת עם מכסה. לנער ויניגרט במרץ עד בשילוב, על 30 שניות. תניח בצד את ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
פרוסה 1/2 עד 1 אינץ חריצים בין כל עצם של מדפי כבש כדי להבטיח את הבשר צלוי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מתבלים כל מדף עם מלח ופלפל שחור מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
חום שמן צמחי במחבת על חום גבוה. חום כל מתלה כבש במשך 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
12
מעבירים מדפי טלה לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
מברשת כל מדף עם תערובת חרדל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
14
מפזרים תערובת מנטה מעל הצדדים של כל מדף.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
15
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על גבי נדיר בינוני במרכז, כ 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 125 עד 130 מעלות F (52 עד 54 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר מהתנור ולאפשר כבש לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה, טפטף עם ויניגרט חרדל דבש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה