קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול

מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול
מתלה של כבש עם שום ועשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, כבש צרפתי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול, מתלה כבש עם עשבי תיבול טריים ושום, ו מתלה כבש לימון ושום.

הוראות

1
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה על חום גבוה עד חם, לפחות 2 דקות. בינתיים, לטפוח כבש יבש לשפשף בשר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים שמן למחבת חמה, ואז מתלים חומים, ב 2 קבוצות במידת הצורך, מכל הצדדים (לא מסתיים), על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
העברת מדפים למחבת קלייה קטנה (13 על ידי 9 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מערבבים יחד שום, עשבי תיבול, מלח, פלפל, ושמן. מעיל חלקים בשרניים של כבש עם תערובת עשבי תיבול, הקשה על מנת לעזור לדבוק. צולים 15 דקות, ואז מכסים את הטלה בחופשיות בנייר כסף וצולים עד שהמדחום מוכנס באלכסון למרכז של אוגרי בשר 120 ° F, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה ל 125 עד 130 ° F עבור בינוני נדיר בעוד כבש עומד.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
חותכים כל מדף לתוך 4 צלעות כפולות.