מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול
מתלה של כבש עם שום ועשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, כבש צרפתי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מתלה כבש עם שום ועשבי תיבול, מתלה כבש עם עשבי תיבול טריים ושום, ו מתלה כבש לימון ושום.
הוראות
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה על חום גבוה עד חם, לפחות 2 דקות. בינתיים, לטפוח כבש יבש לשפשף בשר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מוסיפים שמן למחבת חמה, ואז מתלים חומים, ב 2 קבוצות במידת הצורך, מכל הצדדים (לא מסתיים), על 10 דקות לכל אצווה.
העברת מדפים למחבת קלייה קטנה (13 על ידי 9 אינץ').
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מערבבים יחד שום, עשבי תיבול, מלח, פלפל, ושמן. מעיל חלקים בשרניים של כבש עם תערובת עשבי תיבול, הקשה על מנת לעזור לדבוק. צולים 15 דקות, ואז מכסים את הטלה בחופשיות בנייר כסף וצולים עד שהמדחום מוכנס באלכסון למרכז של אוגרי בשר 120 ° F, 5 עד 10 דקות יותר.
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה ל 125 עד 130 ° F עבור בינוני נדיר בעוד כבש עומד.)
חותכים כל מדף לתוך 4 צלעות כפולות.