קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי

מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, מלח ופלפל, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי, מתלה קלוי של בשר צבי ורוטב רימונים, ו מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר את הצבי בכוס או צלחת אפייה קרמיקה ולשפשף עם השום המנופץ.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
יוצקים את שמן הזית על הבשר. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
3
להעביר את הצבי לצלחת; להשליך את השום ושומר את השמן. במחבת גדולה, ovenproof, חום 1 כף של שמן שמור עד מנצנץ. עונת הצבי עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר צביבשר צבי
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. מחק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לחץ על 1/2 כוס הכוסברה על החלק העליון הבשרני של הצבי. עוטפים את הבייקון סביב הבשר, בין עצמות הצלעות, חופפים מעט. באמצעות חוט כותנה, לקשור את המתלה במרווחים 1/2 אינץ ' כדי לאבטח את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בשר צביבשר צבי
בייקוןבייקון
בשרבשר
עוטףעוטף
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
7
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חום 1 כף של שמן שמור במחבת עד מנצנץ. הגדר את הצבי במחבת, בייקון בצד למטה, ומבשלים על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות. הפעל את הצד בייקון מתלה למעלה לצלות בתנור במשך כ 20 דקות, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז של אוגרי הבשר 115 עד 12
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
בייקוןבייקון
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
9
להעביר את הצבי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
יוצקים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הסר מהחום וקצף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
הוסף את 2 כפות הנותרים של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
14
לגלף את הצבי לתוך 4 צלעות עבות ולהעביר צלחות. כפית את רוטב המחבת על הצלעות, תלוש את כרוב עם שום וגזר לבן קלוי בתנור לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
בשר צביבשר צבי
שוםשום
רוטברוטב
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
15
הפוך קדימה: בשר הצבי יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר במשך 6 שעות; להביא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
16
המלצה ליין: הכרמים העתיקים של הר האוול 1999 Zinfandel וגפני דאן 1997 קברנה סוביניון שופעים מספיק כדי להשלים את הלבבות של הצבי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
בשר צביבשר צבי