מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, מלח ופלפל, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתלה עטוף בבייקון של בשר צבי, מתלה קלוי של בשר צבי ורוטב רימונים, ו מתלה של בשר צבי ממולא פקאן, דומדמניות, נקניק, ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את הצבי בכוס או צלחת אפייה קרמיקה ולשפשף עם השום המנופץ.
יוצקים את שמן הזית על הבשר. מכסים ומקררים בין לילה.
להעביר את הצבי לצלחת; להשליך את השום ושומר את השמן. במחבת גדולה, ovenproof, חום 1 כף של שמן שמור עד מנצנץ. עונת הצבי עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. מחק את המחבת.
לחץ על 1/2 כוס הכוסברה על החלק העליון הבשרני של הצבי. עוטפים את הבייקון סביב הבשר, בין עצמות הצלעות, חופפים מעט. באמצעות חוט כותנה, לקשור את המתלה במרווחים 1/2 אינץ ' כדי לאבטח את הבייקון.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
חום 1 כף של שמן שמור במחבת עד מנצנץ. הגדר את הצבי במחבת, בייקון בצד למטה, ומבשלים על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות. הפעל את הצד בייקון מתלה למעלה לצלות בתנור במשך כ 20 דקות, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז של אוגרי הבשר 115 עד 12
להעביר את הצבי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס, על 2 דקות.
הוסף את 2 כפות הנותרים של כוסברה.
לגלף את הצבי לתוך 4 צלעות עבות ולהעביר צלחות. כפית את רוטב המחבת על הצלעות, תלוש את כרוב עם שום וגזר לבן קלוי בתנור לצד ומגישים.
הפוך קדימה: בשר הצבי יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר במשך 6 שעות; להביא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
המלצה ליין: הכרמים העתיקים של הר האוול 1999 Zinfandel וגפני דאן 1997 קברנה סוביניון שופעים מספיק כדי להשלים את הלבבות של הצבי.