מתלה של צלעות
מתלה של צלעות הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 5 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 50 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל, אבקת שום, כרוב כבוש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. נסו מתלה מזוגג דבש של צלעות חזיר, מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות, ו צלעות גב התינוק של דן-אפשר להכין צלעות טעימות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומניחים לתבנית צלייה מעט גדולה יותר מהמתלה. בקערה בינונית מערבבים יחד את הכרוב הכרוב, הבצל והשמיר; מורחים על גבי הצלעות ומניחים סביבם בתבנית הצלייה.
אופים 3 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד שבשר הצלעות מתרחק בקלות מהעצם.