נאגטס פזאן
נאגטס פסיון דורש כ 35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 724 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מכלמתכונים דורשים קרקרים עגולים חמאתיים, חלב, קמח ומרכך בשר. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: איך לבשל פסיון: פסיון צלוי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון עם ברוסקטה, ו פזאנטאס לה רוס.
הוראות
מחממים טיגון עמוק ל-375 עד 400 מעלות פרנהייט (190 עד 200 מעלות צלזיוס).
מפזרים את בשר הפסיון עם מרכך בשר ומכים קלות בעזרת פטיש כדי להפוך את כל החלקים לאחידים ואותו עובי. מערבבים בעזרת קערה בינונית את הקמח, המלח המתובל, הפלפל, פתיתי תפוחי האדמה ופירורי הקרקר הכתושים.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
בקערה בינונית נפרדת מערבבים את הביצה והחלב ומקציפים לתערובת אחידה. טובלים את רצועות בשר הפסיון בתערובת הביצים ואז מחפרים כל רצועה לתערובת הקמח. מצפים היטב וביסודיות ומניחים על צלחת כך שניתן יהיה להעביר את הרצועות בקלות לטיגון העמוק.
מניחים את הרצועות בטיגון עמוק המוגדר על 375 עד 400 מעלות פרנהייט (190 עד 200 מעלות צלזיוס) עד להזהבה. (הערה: אתה יכול גם לטגן אותם במחבת על אש בינונית גבוהה עד גבוהה עם 1 כוס שמן לטיגון במחבת, אך ייתכן שיהיה עליך להפוך אותם אם הם לא שקועים בשמן.)
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט
יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם בחירה מצוינת עבור נאגטס עוף. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להתגבר על הטעם של הבשר, כך שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף שהוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להגיש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט]()
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר