נאנאימו בר (Nanaimo Bars)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נאנאימו בר (Nanaimo Bars) קונספט חדש שכדי. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קוקוס מיובש, זנגביל טחון, אבקת פודינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.
הוראות
קו 20 ס "מ רדוד (8 אינץ') מגש אפייה מרובע עם נייר אפייה.
כדי להפוך את השכבה הראשונה: בקערה גדולה, לערבב את כל החומרים יחד מלבד החמאה.
יוצקים את החמאה המומסת מעל ולשלב היטב. באמצעות כפית, לחץ על זה לתוך הפח וצינה במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
כדי להפוך את השכבה השנייה: קרם את החמאה עם אבקת פודינג, באופן אידיאלי עם יד חשמלית להקציף, עד רכות. ואז להוסיף את הסוכר הדובדבן קצת בכל פעם.
להוסיף קצת מים חמים אם זה נעשה נוקשה מדי. להחליק את תערובת השמנת על גבי בסיס ביסקוויט, ושוב למקם במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
כדי להפוך את השכבה השלישית: להמיס את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים עד חלקה ומבריקה, מוודא הבסיס של הקערה לא נוגע במים.
תן לו להתקרר מעט, ואז לשפוך על שכבת פודינג וחלק עם סכין צבעים. צ ' יל במשך 15 דקות נוספות, או עד סט.
הוצא מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לרכך מעט, ולאחר מכן לחתוך לסורגים עם סכין חדה גדולה.