קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נאנאימו בר (Nanaimo Bars)

נאנאימו בר (Nanaimo Bars)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נאנאימו בר (Nanaimo Bars) קונספט חדש שכדי. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קוקוס מיובש, זנגביל טחון, אבקת פודינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.

הוראות

1
קו 20 ס "מ רדוד (8 אינץ') מגש אפייה מרובע עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
כדי להפוך את השכבה הראשונה: בקערה גדולה, לערבב את כל החומרים יחד מלבד החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את החמאה המומסת מעל ולשלב היטב. באמצעות כפית, לחץ על זה לתוך הפח וצינה במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
כדי להפוך את השכבה השנייה: קרם את החמאה עם אבקת פודינג, באופן אידיאלי עם יד חשמלית להקציף, עד רכות. ואז להוסיף את הסוכר הדובדבן קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להוסיף קצת מים חמים אם זה נעשה נוקשה מדי. להחליק את תערובת השמנת על גבי בסיס ביסקוויט, ושוב למקם במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
כדי להפוך את השכבה השלישית: להמיס את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים עד חלקה ומבריקה, מוודא הבסיס של הקערה לא נוגע במים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
תן לו להתקרר מעט, ואז לשפוך על שכבת פודינג וחלק עם סכין צבעים. צ ' יל במשך 15 דקות נוספות, או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
הוצא מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לרכך מעט, ולאחר מכן לחתוך לסורגים עם סכין חדה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך