קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

נאצ'ו פאי II

נאצ'ו פאי II
נאצ'ו פאי ii דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח ופלפל, תערובת גבינה מקסיקנית, שבבי טורטייה nacho-טעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניקיית נאצ'ו, מטבל נאצ'ו חם, ו פשטידת נאצ'ו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת עוגה 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
פרוש שבבי טורטייה כתוש בתחתית צלחת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים שומן. מתבלים במלח ופלפל. תערובת כפית על צ ' יפס. בשר למעלה עם שעועית צ ' ילי, רוטב עגבניות, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Rot*el או מותג אחר עגבניות חתוכות צלויות באש עם צ'ילי (לא מרוקן)Rot*el או מותג אחר עגבניות חתוכות צלויות באש עם צ'ילי (לא מרוקן)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
אופים פאי, חשוף, עד המילוי חם והגבינה מותכת, 15 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)