נגיסות בננה קפואות טבולות שוקולד
נגיסי בננה קפואים טבולים שוקולד נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם בננות, שבבי שוקולד מרירים, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו נגיסות בננה עם חמאת בוטנים טבולה בשוקולד קפוא, חמאת בוטנים ושוקולד טבל עוגיות אוריאו קפואות, ו נגיסות בננה שוקולד קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד ושמן בקטניםכבדים גלאוקפן על אש נמוכה רק עד חלקה.
בואו לעמוד 15 דקות כדי להתקרר.
מניחים כל ציפוי בנפרד shallowdish. קו אפיית גיליון עם נייר כסף. ארגנובאנה פרוסות על נייר כסף. שימוש באצבעות, לטבול 1 פרוסת בננה בשוקולד, מלטבלבהרבה. לנער את עודף שוקולד.טיפה בננה טבולה בציפוי 1. Usingclean יד, מפזרים יותר ציפוי overbanana מעיל; העברה לסדין מצופה בנייר כסף.חזור עם בננות שנותרו, שוקולד, ותוספות. להקפיא עד המשרד, על 3 שעות, ואז לשרת.