נגיסות בראוני דובדבן
המתכון Brandied עקיצות בראוני דובדבן מוכן בערך 2 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם דובדבנים, ממרח אגוזי לוז, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגיות דובדבן מרלו, עקיצות בראוני מוס דובדבן, ו עוגיות פאדג'עם מוס דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בסיר 1 ליטר, דובדבנים חום וברנדי כדי רותח על חום בינוני.
הסר מהחום; תן לעמוד 15 דקות.
הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצה, למעט ערבוב דובדבנים, כל ברנדי הנותרים 1/2 כוס של אגוזי לוז.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. להכניס למקרר 1 שעה.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. עם כפית, לגרוף את בראוניז וצורה לתוך כדורי 1 אינץ'; מקום על גיליון עוגיות.
בקערה למיקרוגל, שוקולד אפיית מיקרוגל נחשף על 1 דקה גבוהה או עד נמס, ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים בממרח אגוזי לוז עד מעורבב היטב. עם מזלג, לטבול בראוני כדורים, אחד בכל פעם, לתוך תערובת שוקולד; ברז עודף. חזור אל גיליון עוגיות.
מפזרים עם נשאר 1/4 אגוזי לוז כוס. להכניס למקרר 30 דקות או עד סט.