נגיסות פקאן חלביות
נגיסות פקאן חלביות הן ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נגיסות בראוני קפוא, פטל חלבי ועקיצות קרם, ו עוגיות פקאן קפואות.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
טוסט פקאן במשך 10 עד 15 דקות או עד קלוי קלוי קלות. להפריש להתקרר.
מקפלים סוכר, מלח ופקאנים לחלבונים ביצה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות F (165 מעלות C). ממיסים חמאה או מרגרינה על מחבת.
מורחים את תערובת האגוזים על מחבת ואופים במשך 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.