קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

נגיסי עוף ללא גלוטן

נגיסי עוף ללא גלוטן
נאגטס עוף ללא גלוטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 271 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בגודל ביס תירס מרובע דגנים, קמח אורז, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו נגיסי עוף ללא גלוטן, נגיסי עוף אהובים ללא גלוטן, ו נאגטס עוף באפלו ללא גלוטן לסופרבול יום ראשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים דגנים בבלנדר או מעבד מזון עד שיש לו את העקביות של פירורי לחם; לשפוך לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקציפים ביצים בקערה נפרדת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים קמח אורז לקערה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לדלות חתיכות עוף בקמח האורז, לטבול ביצה מוכה, ולאחר מכן לחץ לתוך הדגנים כדי מעיל. שמור עוף בפירורי לחם על צלחת גדולה עד שכולם סיימו, אבל לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
עוף בפירורי לחםעוף בפירורי לחם
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קמח אורזקמח אורז
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה רק כדי לכסות את החלק התחתון וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מבשלים נגיסי עוף בשמן חם עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 2 עד 3 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום