קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

נגיסי צלופח תירס

נגיסי צלופח תירס
צלופח תירס נאגטס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, שאלוט, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו עוגות קורנפלקס, עוגיות תירס, ו עוף קורנפלקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי מחממים התנור ל 204° (200C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הצלופח על תבנית אפייה וחמים בתנור במשך 5 דקות. להביא אותו החוצה ולבדוק אותו pinbones ולחלץ כל מה שאתה מוצא בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צלופחצלופח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הצלופח בקערה, באמצעות מזלג, לגרוס אותו.
מרכיבים שתצטרך
צלופחצלופח
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, חלמוני ביצה, עירית, חרדל, ושאלוט לצלופח ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אם המרקם נראה רך מדי כדי ליצור גוש עקבי, לערבב כף או שתיים של קורנפלקס כתוש (ממרכיבי הקרום) כדי לעזור לאגד את החומרים. מקררים בערך 20 דקות, או עד שמצוננים. באמצעות הידיים שלך, לעצב את תערובת הצלופח לתוך נאגטס מלבני על 1 על ידי 1 אינץ '(2.5 על ידי 4 ס " מ). עבור הקרום להגדיר קו ההרכבה 3 הקערה שלך: לשים את הקמח מתובל בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחלב בקערה רדודה שנייה, ולשים את קורנפלקס הכתוש בקערה שלישית. בזהירות עדיין בנדיבות מעיל כל גוש בקמח, ואז להטביע אותו באמבט הביצים, ולבסוף לתת לו גליל טוב בפירורים. לעצב מחדש כדי לוודא שיש לך טופס גוש מושלם ברשלנות. עכשיו, לשים את כל הנאגטס דרך הציפוי המשולש שוב. מקררים במשך כ 10 דקות כדי לעזור להגדיר את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נגיסי עוףנגיסי עוף
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
צלופחצלופח
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את השמן לעומק של 3 אינץ '(7.5 ס " מ) לתוך המטגן העמוק שלך (או על פי הוראות היצרנים) וחום 177° (180C). (או, השתמש בסיר עבה, בעל תחתית גבוהה ומד חום עמוק. עובדים בקבוצות, מטגנים את הנאגטס במשך 4 עד 5 דקות, או עד שהם מקבלים את הצבע הקלאסי של הגוש.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים בקצרה על מגבות נייר, מלטפים אותם יבש, ומגישים עם אחד או כל הרטבים. לחרדל הדבש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מערבבים יחד כוס (60 מ "ל) חרדל דיז' ון חזק, כוס (85 גרם) דבש, ו 1 כף כל זרעי חרדל ושמיר טרי קצוץ. לרוטב הטרטר הקלאסי
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
לתיבול בשרלתיבול בשר
רוטב טרטררוטב טרטר
שמיר טרישמיר טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
מערבבים יחד כוס (125 מ " ל) מיונז; 1 כף כל צלפים קצוצים דק, gherkins, טרגון, ו shallot; קמצוץ של סוכר; מקף או שניים של רוטב טבסקו; ו 1 כף מלח חמוץ. עבור Piri Piri Honey Warm cup (85 גרם) דבש במשך כ 30 שניות, ולאחר מכן לערבב 1 או 2 piri piri (ציפור אפריקאית) או צ ' ילי מיובש קטן אחר כתוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה