נגיסי צלופח תירס
צלופח תירס נאגטס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, שאלוט, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו עוגות קורנפלקס, עוגיות תירס, ו עוף קורנפלקס (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי מחממים התנור ל 204° (200C).
מניחים את הצלופח על תבנית אפייה וחמים בתנור במשך 5 דקות. להביא אותו החוצה ולבדוק אותו pinbones ולחלץ כל מה שאתה מוצא בזמן שהוא עדיין חם.
מניחים את הצלופח בקערה, באמצעות מזלג, לגרוס אותו.
מוסיפים את תפוחי האדמה, חלמוני ביצה, עירית, חרדל, ושאלוט לצלופח ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אם המרקם נראה רך מדי כדי ליצור גוש עקבי, לערבב כף או שתיים של קורנפלקס כתוש (ממרכיבי הקרום) כדי לעזור לאגד את החומרים. מקררים בערך 20 דקות, או עד שמצוננים. באמצעות הידיים שלך, לעצב את תערובת הצלופח לתוך נאגטס מלבני על 1 על ידי 1 אינץ '(2.5 על ידי 4 ס " מ). עבור הקרום להגדיר קו ההרכבה 3 הקערה שלך: לשים את הקמח מתובל בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחלב בקערה רדודה שנייה, ולשים את קורנפלקס הכתוש בקערה שלישית. בזהירות עדיין בנדיבות מעיל כל גוש בקמח, ואז להטביע אותו באמבט הביצים, ולבסוף לתת לו גליל טוב בפירורים. לעצב מחדש כדי לוודא שיש לך טופס גוש מושלם ברשלנות. עכשיו, לשים את כל הנאגטס דרך הציפוי המשולש שוב. מקררים במשך כ 10 דקות כדי לעזור להגדיר את הקרום.
יוצקים את השמן לעומק של 3 אינץ '(7.5 ס " מ) לתוך המטגן העמוק שלך (או על פי הוראות היצרנים) וחום 177° (180C). (או, השתמש בסיר עבה, בעל תחתית גבוהה ומד חום עמוק. עובדים בקבוצות, מטגנים את הנאגטס במשך 4 עד 5 דקות, או עד שהם מקבלים את הצבע הקלאסי של הגוש.
מסננים בקצרה על מגבות נייר, מלטפים אותם יבש, ומגישים עם אחד או כל הרטבים. לחרדל הדבש.
מערבבים יחד כוס (60 מ "ל) חרדל דיז' ון חזק, כוס (85 גרם) דבש, ו 1 כף כל זרעי חרדל ושמיר טרי קצוץ. לרוטב הטרטר הקלאסי
מערבבים יחד כוס (125 מ " ל) מיונז; 1 כף כל צלפים קצוצים דק, gherkins, טרגון, ו shallot; קמצוץ של סוכר; מקף או שניים של רוטב טבסקו; ו 1 כף מלח חמוץ. עבור Piri Piri Honey Warm cup (85 גרם) דבש במשך כ 30 שניות, ולאחר מכן לערבב 1 או 2 piri piri (ציפור אפריקאית) או צ ' ילי מיובש קטן אחר כתוש.