נגיסי שפמנון מצופה קמח תירס
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך נגיסי שפמנון, מלח מתובל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס.
הוראות
מערבבים יחד 3/4 תערובת קמח תירס, 2 כפות פפריקה, 1 1/2 כפיות מלח מתובל, ו 1 כפית פלפל בצלחת רדודה גדולה. לדלות 2 פאונד שפמנון נאגטס בתערובת קמח תירס; מעיל בקלילות עם ספריי בישול ירקות. לבשל נאגטס שפמנון, בקבוצות, במחבת nonstick חם על חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד הזהב, בעדינות פונה חום בכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה